Generelle Lejebetingelser

LÆS VENLIGST HELE DENNE SIDE INDEN DU KLIKKER "SEND" BOOKINGANMODNING

INKLUDERET:

  • Ulykkesforsikring/Kollisionsforsikring (CDW) - UDEN SELVRISIKO & UDEN DEPOSITUM
  • Personskadeforsikring (PAI) - UDEN SELVRISIKO & UDEN DEPOSITUM
  • Tyveriforsikring (TP) - UDEN SELVRISIKO & UDEN DEPOSITUM
  • Fri Km
  • 24 timers nødhjælp/vejassistance
  • Gratis Lægehjælp i tilfælle af ulykke
  • GRATIS ekstra førere - op til 4 per lejemål
  • GRATIS barnestole/sædepuder
  • Skatter og afgifter

1 INKLUDERET I TILFÆLLE AF SKADE OG/ELLER ULYKKE

1.1 Ulykkesforsikring, også kaldet kollitionsforsikring, eller på Engelsk "Collition Damage Waiver" forkortet til CDW, dækker ALLE skader på bilen i tilfælle af ulykke, både ved egen ulykke, samt hvor tredie part er involveret.
1.2 Personskadeforsikring som på Engelsk hedder Personal Accident Insurance og forkortes til PAI, dækker fører, bilens passagerer, samt personskader på tredie part.
1.3 Tyveriforsikring som på Engelsk hedder Theft Protection og forkortes til TP, dækker tyveri af selve bilen, forudsat at lejer selv er i besiddelse af BIL NØGLEN. Personlige ejendele efterladt i bilen er ikke dækket.

2 OGSÅ OG UDTRYKKELIGT INKLUDERET

2.1 Skader forårsaget af føreren selv eller tredie part på: karroseriet, herunder skrammer/bugler forårsaget ved f.eks. parkering, ruder, spejle, dæk, fælge, for- og baglygter, stenslag, bugseringomkostninger ved sammenbrud/ulykke.

3 ABSOLUT IKKE INKLUDERET

3.1 Skader forårsaget ved enhver form for uaktsom brug af bilen, herunder men ikke begrænset til: undervogn (som f.eks. ved kørsel på grusveje/bjergveje), kobling (ved uaksom anvændelse af kobling), spejle, dæk/fælge (ved uaktsom parkering som f.eks. påkørsel af kantstenen), antenne, usædvanligt indvendig tilsnavsning af interiør/betræk, låse, nøgler, påfyldning af fejlaktigt brændstof, transport af dyr, anvendelse til slæb af anden bil, samt omkostninger forbundet med forudnævnte.
3.2 Fartbøder, parkeringsbøder og andre lovovertrædelser samt administrations- og bugseringsomkostninger dermed forbundet, er selvfølgelig ikke inkluderet.
3.3 Et OBLIGATORISK fast gebyr på 15€; tilkommer ved administration af bøder på vegne af lejeren.

OBS: vi skal per lov informere om identitet på føreren af bilen i tilfælle af lovovertrædelse/bøde. Vi tilråder derfor at holde fartgrænderne - der er MANGE radarer sat op langs hele Costa del Sol, også ved ind og udkørsel til Lufthavnen.

4 Nødvendig og lovmæssig dokumentation

4.1 Lejeren skal ved leveringen af bilen kunne fremvise følgende:  gyldigt kørekort, gyldigt pass og et kreditkort i LEJERENS EGET NAVN.
4.2 Ekstra førere skal kunne fremvise gyldigt kørekort.

5 Betaling ved ankomsten

5.1 Der opgives IKKE betalingskort nummer på bookingformularet når bilen bookes online.
5.2 Betaling gøres med kreditkort (eller debitkort) ved ankomsten, direkte til personalet som leverer af bilen. 
5.3 Betalingskortet SKAL stå i lejerens navn.
5.4 Betaling kan derfor IKKE gøres af andre and lejeren selv.
5.5 Vi accepterer VISA og MasterCard (også debit kort som f.eks visa electron og Visa Dankort).
5.6 For at debit kort skal være gyldigt skal det første af kortets 16 cifre være 4 eller 5.
5.7 Uanset valgt betalingsmetode SKAL lejer kunne fremvise et betalingskort SOM VI NOTERER PÅ KONTRAKTEN.
5.8 Der hverken hæves eller "blokeres" et depositum på kortet - dette gøres udelukkende som vores garanti for at kunne opkræve et eventuelt udestående som f.eks manglende brændstof ved returneringen af bilen, ualmindelig tilsnavning af sæder/betræk, lovovertrædelser m.m. som ikke er inkluderet i vores priser.

6 Sen levering - Nat levering 21:00 - 08:00

Vi leverer ALLE BILER PERSONLIGT, OGSÅ udenfor kontorstid, helt efter vores normale leveringprocedurer:

6.1 Et tillæg på 20€;, som går til personalets overarbejdsløn, tilkommer ved sen levering.
6.2 Fra og med kl 21:00 tilkommer dette gebyr uden undtagelser.
6.3 Det er selvfølgelig tidspunktet du møder os i ankomsthallen, som er afgørende for, om nattillæg skal betales eller ikke.
6.4 OGSÅ selv om det ikke fremgår af din bekræftelse (hvilket det naturligvis ikke vil gøre hvis du f.eks har angivet flyets ankomsttid til 20:15 - 20:30 eller 20:45), eller grundet f.eks IT fejl.
6.5 Dette gælder selvfølgelig også hvis man lander klokken 19:00 men bliver forsinket, uanset grunden, og ikke kommer ud og møder os før klokken 21:00.

7 Returnering 21:00 - 08:00

7.1 Tillæg for returnering af bilen mellem 21:00 - 08:00: 12€;.

8 Forsinkelser ved returnering

8.1 Det er lejerens ansvar og pligt at informere udlejeren om eventuelle forsinkelser eller uregelmæssigheder ved returnering af bilen.

9 Brændstof - kundevenlige vilkår

9.1 Brændstof er selvfølgelig IKKE inkluderet i lejeprisen.
9.2 Bilen leveres med en 1/2 tank brændstof og skal returneres med samme mængde, med mindre andet aftales ved leveringen af bilen, hvilket, under alle omstændigheder, vil blive anført på kontrakten som underskrives af begge parter.
9.3 Det er selvfølgelig overflødigt at nævne at hvis bilen leveres med MERE end en halv tank, skal den returneres med SAMME mængde brændstof som ved leveringen.
9.4 Bliver bilen returneret med mindre brændstof i tanken end ved leveringen, vil lejeren blive pålagt et administrationsgebyr på 25€; + det manglende brændstof.

For at være på den sikre side, anbefaler vi at gentanke på BP tanken ved Malaga Lufthavn (den eneste benzintank ved lufthavnen).

10 Aldersbegrænsninger

10.1 Minimumsalderen er 23 med 2 års erfaring som fører og maksimum alder er 69 år.
10.2 For førere mellem 21-23 år, samt førere som er FYLDT 70 år, er lejebetingleserne DE SAMME, på nær at der er en selvrisiko på 300€; for SAMTLIGE bilgruppe.
10.3 Denne selvrisiko kan ikke elimineres ved tilkøb af forsikringer.

11 Barnestole og siddepuder (boosters) GRATIS

11.1 Vi leverer gerne barnestole og siddepuder gratis (noget som de fleste selskaber tager cirka 3€;- 6€; per lejedag for i ekstratillæg).
11.2 Vi leverer barnestole og siddepuder/sædepuder så længe disponibilitet haves.
11.3 BEMÆRKT VENLIGST : barnestole er af godkendte mærker og af STANDARD KVALITET.

Har du specielle ønsker vedr. barnestole eller sæde puder foreslår vi at du kontakter:

www.totsstore.com

Udlevering sker inde i ankomhallen 10 meter fra hvor vi har mødessted.

12 Ekstra førere GRATIS

12.1 Ekstra førere gratis - husk at dette normalt koster 5-6€;/lejedag ekstra hos andre biludlejningsselskaber i Malaga.
12.2 Maksimum antal ekstra førere per kontrakt er fire, som kan anføres kontrakten ved ankomsten.

13 GPS

13.1 Vi leverer ENGELSKE TALENDE standard GPS til 5€;/dag - maksimum 35€; per lejemål
13.2 For at være garanteret en seperat GPS eller bil med GPS skal dette tilvælges på bookingblanketten
13.3 Visse bilmodeller har indbygget gps - Hvis det er tilfældet leveres kortet til denne, til samme pris.

14 Forlængelse af lejekontrakten

14.1 Forespørgsel om forlængelse af lejekontrakten skal mindst 48 timer inden kontraktens udløb.

15 BILGRUPPER - Bilernes Gruppeinddeling alt efter størrelse

15.1 Bilerne er inddelt i Grupper alt efter STØRRELSE og TYPE bil.
15.2 Vi GARANTERER at levere den størrelse bil, dvs. bil GRUPPE, som er reserveret, eller en større bil.
15.3 Vi garanterer IKKE en hvis model, bilmærke, moterstørrelse, diesel moter, HK m.m.
15.4 90% af flåden er biler med diesel moter - vi garanterer dog IKKE at levere en diesel bil.
15.5 Billeder og beskrivelser af biler på websiden er selvfølgelig kun til ORIENTERING.
15.6 Det er lejeren eget ansvar selv at sikre sig at de rejsende og den medbragte bagage kan få plads i den lejede bil, det vil sige, at booke en stor nok bil. 
15.7 Vi FRATAGER os alt ansvar for at en kunde booker en for lille bil, og gør opmærksom på at vi en stor del af  året har næsten alle biler lejet ud, hvilket er grunden til at vi i langt de fleste tilfælde, IKKE KAN stille op med en "løsning", hvis bagagen ikke får plads i den bestilte bilgruppe.

16 Grace Periode - 3 timers gratis "godvilje"

16.1 Vi har forståelse for at hjemrejseflyet kan afgå senere på dagen end ankomstflyet. MALAGABIL tilbyder derfor som del af vores kundevenlige vilkår, en "grace periode" eller "godviljesperiode" på tre timer uden ekstra omkostninger for lejeren.
16.2 Dette betyder at hvis udlevering af bilen sker f. eks. klokken 12:00, kan bilen returneres uden ekstra tillæg til og med klokken 15:00, på dagen hvor lejemålet ender. Vi byder som sagt på tre timers "godvilje" ...Efter dette tidspunkt vil en ekstra lejedag blive pålagt prisen iflg. den gældende pris per dag.

17 Lejerens forpligtelser i tilfælde af skader

17.1 Lejeren skal omgående underrette biludlejningfirmaet om alle uregelmsæssige forhold, mislyde, skader og ulykker - en kort erklæring, underskrevet af lejeren, med en kort beskrivelse af tidspunkt, sted og omstændigheder, skal leveres til vort personale!
17.2 Lejer skal ved sammenbrud/ulykke træffe alle nødvendige foranstaltninger for, ikke at forlade køretøjet i en position, der kan forårsage yderligere skader/ran.
17.3 Dersom de fleste biler bliver lejet ud igen med det samme, kort efter deres returnering, accepterer vi ikke at blive informeret om uregelmæssigheder og skader kort før eller ved returneringen.

18 Lejerens forpligtelser i tilfælde af uheld

18.1 At kontakte politiet med det samme, eller at foretage politi erklæring på den nærmeste politistation (Policía Local eller Guardia Civil)
18.2 Derefter, at omgående oplyse vort personale om sted og omstændigheder, senest indenfor 24 timer.
18.3 "Declaracion amistosa Europea" som er at finde i bilen kan benyttes til dette, og kan udfyldes på stedet med kopi til begge parter - denne kopi skal afleveres til vores personale hurtigst muligt efter ulykken.

19 Uagtsom brug af bilen

19.1 Uagtsom brug af køretøjet er ikke dækket - alle omkostninger dermed forbundet, direkte og indirekte, skal betales af lejeren. Dette gælder især at køre under indflydelse af alkohol eller narkotika, at køre bilen efter kontraktens udløb, uagtsom kørsel, uagtsom parkering, at køre bilen uden at være påført kontrakten.
19.2 Det er under Spansk lov lejerens pligt at opgive korrekt og nøjaktig information vedr. skader, ulykker og/eller andre uregelmæssigheder under lejemålets forløb, og at informere ejeren af bilen om dette skriftligt. 
19.3 Det er ligeledes lejerens pligt at respektere instrumentbrættets varselssignaler. 
19.4 At ignorere disse vil blive betraktet som uaktsomt, og eventuelle omkostninger dermed forbundet, vil blive belastet lejeren.

--

YDERLIGERE VIGTIGT AT VIDE INDEN DU BOOKER EN BIL

Bookinganmodninger, korrespondence og bookingbekræftelser

Ved brug af denne hjemmesides online bookingformularer, vil du se en "tak for deres booking" besked efter fremsendelse af forespørgsel.

Det ER VIGTIGT at læse informationen på denne side hvor vi beskriver helt nøjaktigt hvordan vores korrespondence fungerer.

En Booking bekræftelse vil snarest efter modtagelsen blive fremsendt til den epost adresse, der er oplyst på bookingformularet med et BOOKING REFERENCE NUMMER.

Ekspeditionstiden på en bookinganmodning er i GENNEMSNIT 48 timer eller 2 hverdage.

En booking er først gyldig efter fremsendelse af et BOOKING REFERENCE NUMMER.

Har vi ikke den ønskede bilgruppe ledig i ønsket periode vil vi informere om hvilke alternativer vi kan tilbyde, og til hvilken pris, per mail.

Vi giver i disse tilfælde IKKE "gratis apgradering" til en større bilgruppe.

HUSK AT TJEKKE SPAM FOLDER - REKLAME FOLDER - UØNSKER MAIL FOLDER O.S.V.

Bookinger i "sidste minut" - Last minute bookinger

Bookinger med leveringstidspunk inden 48 timer kan ikke foretages via hjemmesiden. Ring venligst først, hvis du er sent ude.

Bilernes kapacitet og bagage plads - se "BILER" linken

Under hver bil gruppe (C, D, E. osv.) nævnes til din information omkring bagageplads og bilernes størrelse, en lang række biler som alle er af cirka samme størrelse, og som derfor er grupperede sammen.

Der ligger udførlig information med masser af eksempler på velkendte bilmærker og typer, netop til orientering om bagageplads.

Vi står gerne til tjeneste med rådgivning om dette, men det er umuligt for os på forhånd at vide hvor store eller små vores kunders kufferter og tasker er.

Et godt tip - hellere to sports tasker end én stor kuffert.

Tasker giver meget mere flexibilitet, og ved pladsmangel tillader de at have nogen bagage inde i kabinen.

Tvivl om biler, grupper, kapacitet, størrelse o.s.v bedes derfor rettet til os INDEN du booker.

Lejekontrakten klar til underskrivelse ved ankomsten

Forudsat at KORREKT ANKOMSTFLY NUMMER samt al lovmæssig information er blevet fremsent i forvejen, vil kontrakten være udfyldt og klar til underskrivelse, når vi mødes.

Dette er med til at sikre en HURTIG LEVERING, og er tidsbesparende for os alle.

Levering af Bilen

Personale venter med skilt INDE I ANKOMSTHALLEN i Malaga Lufthavn, og ledsager jer lige ud til bilen, som vil stå klar til levering.

Nøjaktig information om mødessted og leveringsprocedurer vil blive tilsendt per epost, sammen med booking bekræftelsen.

Returnering af bilen

Bilen returneres let og bekvemt ved parkeringen nær T-2 og T-3 afgangshallerne.

Lejebilen og bilnøgler skal returneres ifgl. detaljeret information om returneringesprocedurer, som vil blive oplyst og udleveret på Dansk, ved leveringen af bilen.

Velkommen til MALAGABIL.dk..:)